EGYÉNI KONZULTÁCIÓ, TANÁCSADÁS

NEM ÉRTED A PÁROD VISELKEDÉSÉT?

Számtalan olyan konfliktus adódik, amikor nagyon szeretnél valamit, de nem érdekli? Amikor viszont a párod szeretne valamit, az meg téged nem érdekel?
- A viselkedése félreérthető, de nem hajlandó rajta változtatni?
- Állandóan csak ígérget, de nem csinálja. Nem érted, miért teszi ezt veled?
- Azt mondta, hogy vége, de nem tudod elengedni, ráadásul vannak jelek, amik alapján úgy érzed, még van remény?
- Másként gondolkodtok a kapcsolatról, a családról, gyereknevelésről?
- Nem vagytok túl elnézőek egymás hibáit illetően?
- Megcsalt, de közben még ragaszkodik hozzád?
- Megcsalt, de azt mondja, hogy semmit nem jelentett?
- Beleszerettél valakibe, miközben a párodat is szereted?
- Válni akar, képtelen vagy elengedni?
- Váláson gondolkodsz, de bizonytalan vagy?
 

"Az elmúlt időben sokszor éreztem, hogy motiválatlan vagyok. A barátaimmal nem szívesen találkoztam és a feleségemtől is egyre távolabb kerültem. Úgy láttam magam, mint aki beragadt egy nagy sártengerbe. Néhány találkozás után már észrevettem az ágat, amivel ki tudtam húzni magam ebből a sárból. " - AndrásTÖBBRE VÁGYSZ, MINT VALAKINEK MELEGEN TARTANI AZ ÁGYAD?

A jelenlegi kapcsolatodban szeretői szerepben vagy, de ebből már eleged van?
Szeretnél kilépni belőle, de nem tudod, hogyan?
Ragaszkodsz is + nem is? Az eszeddel szakítanál, a szíved mégis visszahúz?
Bonyolult kapcsolati helyzetben vagy/vagytok, és a bizonytalanság, a tanácstalanság, a kialakult helyzet megvisel?
A partnered többet ígér, mint cselekszik
... és ott vannak a gyerekek?

Hogyan lehet ezt a bonyolult helyzetet kezelni, megoldani?
Erre keresem veled együtt a választ, a kiutat!
 

"Úgy éreztem, hogy ennél többet akarok. Nem arra vágytam, hogy egy életen át valaki szeretője maradjak!"Válás előtt, közben, után

Minden szakítás, válás, elmúlás után, ha továbbra is kötődünk ahhoz, ami vagy aki nem tartozik hozzánk, fájdalommal jár. Ha nem beszélünk róla, vagy erővel próbáljuk elfelejteni a rossz dolgokat, az további szenvedést okoz. válás közben Ha valami nagyon fáj, vagy rosszul esik, azt csak te tudhatod, hogy mennyire. Senki sem döntheti el helyetted, hogy meddig kell tűrnöd, vagy mi az, amire szükséged van.

A válás is olyan trauma, amit megélni, feldolgozni, kimondani vagy esetleg kiírni ugyanolyan fontos, mint levegőt venni. Az élő szó, a beszélgetés, a tapasztalatok megosztása, megbeszélése különleges erővel rendelkezik. Ha szeretnéd visszanyerni a hegyeket mozgató hited, erőd és önbizalmad, akkor szeretettel várlak a konzultáción."Elegem lett mindenből. Ott álltam, mint egy rongy, amit addig használtak, amíg szép volt, jó volt. Úgy éreztem, hogy mielőtt bármi is történne, valakivel jó lenne átbeszélni mindazt, ami történik ilyenkor és ami rám vár. Nem is gondoltam, csak reménykedtem abban, hogy lesz értelme!"Mindannyian sebezhetők vagyunk.

Félelem, szégyen, csalódás, gyász. Ezek olyan érzelmek, amelyeket nem vagy csak nehezen tudunk kibeszélni. Titkoljuk és védjük magunkat, és rettegünk sebezhetőségünk miatt. Pedig a sebezhetőségünkből fakad a kreítivitás, a szeretet, összetartozás élménye, az őszinte, boldog párkapcsolat, nyílt kommunikáció és tartalmas szellemi élet. A legnagyobb slágerek is pont ebben az állapotban születtek.

Bátorság kell ahhoz, hogy valaki mellett elkötelezzük magunkat. Kiszolgáltatottaká válunk, hiszen tudjuk, hogy nem biztos semmi sem. Nem tudjuk, hogy holnap reggel is velünk ébred a párunk vagy valaki másnál, szeretni fog és kitart mellettünk életünk végéig - történjen bármi is, vagy otthagy az első kudarc után. Ha gyengeségként gondolunk érzéseinkre, akkor elveszítjük bátorságunkat, teremtő erőnket. Mindig menekülni fogunk és megengedjük, hogy úgy bánjanak velünk, ahogyan kedvük tartja. Ha nem állunk ki magunkért, szerethetőségünkért és értékeinkért, akkor az állandó védekezés kimeríti energia-tartalékainkat, végül megbetegít és megöl.

Online párkapcsolati tréning