PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS,
PÁRTERÁPIA, TRÉNINGEK

Amikor azt mondod a párodnak, hogy "szeretlek, szükségem van rád, jó, hogy itt vagy, fontos vagy nekem", olyankor megteremted számára a biztonságot.
Érzi, hogy ő fontos és szükség van rá. Szerethető és ebből merítve szeretni tud.

Ha azt mondod, hogy "hagyj békén, nem látod, hogy mást csinálok, hülye vagy, bunkó vagy, menj a fenébe, hogy lehetsz ilyen idióta, utállak", akkor azt fejezed ki, hogy nem szerethető.
Nincs rá szükség, nélküle is menne tovább az élet.

Szavainkkal teremtünk vagy pusztítunk.
Végül - figyeld meg - nem a kimondott szavakra emlékezünk, hanem az eredményre.
Az érzésre, ami ezzel jár.

Teremthetsz boldog, biztonságos kapcsolatot vagy magát a poklot is a földre hozhatod.
Mindig te döntesz!Mi történik a párkapcsolati tanácsadáson?

1. Nyugodt, biztonságos környezetben, kötöttségek nélkül, szabadon beszélgetünk a nehézségekről, konfiktusokról, érzelmi akadályokról és mindarról, ami fájdalmat okoz, ami miatt rosszul érzik magukat a párok a kapcsolatukban.

2. Senkinek nem kell többet mondania annál, mint amennyit szeretne!

3. Mivel nem akarunk senkit megváltoztatni, ezért a párkapcsolati tanácsadáson nem egy előre elképzelt, helyesnek kigondolt párkapcsolati modell megvalósításának irányába haladunk. A párok személyiségének és igényeinek megfelelően keressük a legjobb megoldásokat.

4. Hagyd a fantáziálást a meseírókra - avagy kiút a fantázia világából. A párok sok esetben két világban élnek egyszerre. Egy elképzelt és egy valóságos világban. "Egy igazi férfi ilyen, egy igazi nő olyan. Neked így ekllene viselkedned és nem úgy!"
A legtöbb konfliktus pedig ebből a képzelődésből származik. Amikor nem mondják el egymásnak őszintén a véleményüket, a hiányzó részeket a saját, valótlan elképzeléseikkel egészítik ki, amibe idővel beleragadnak. Végül már azért bántják egymást, amit el sem követtek.

5. Megnézzük a visszatérő problémák okait és megoldásokat keresünk.

6. A párkapcsolati tanácsadás alapjai mindig a szeretet, bizalom, kölcsönös elfogadás, őszinte kommunikáció, tisztelet és türelem.

7. ... és természetesen - kérésre - vannak házi feladatok.
 

"Szakítás utáni újrakezdés okán kerestük fel Zsoltot, hogy segítséget kérjünk ahhoz, hogy új alapokra tudjuk építeni a kapcsolatunkat. Nem akartuk ugyanazokat a hibákat elkövetni. Mindamellett, hogy sokat beszélgetünk egymással, Zsolt belekérdezett olyan alap problémákba, amiket magunktól valószínűleg sosem hoztunk volna elő. Talán pont ezért is, kezdetben fenntartásokkal érkeztünk a terápiára. Azonban azt kell mondjam, hogy nagyon kellemes csalódással jöttünk el. Fájdalmas volt, de ide tökéletesen illik az, hogy a rosszul összeforrt csontot újra el kell törni, hogy jól tudjon működni." Szandra és LaciHa a krízisben lévő emberek, házaspárok, párkapcsolatban élők mellett van valaki,

aki megérti őket, akkor nem nyomják el az érzéseiket, és nem fordulnak önmaguk és egymás ellen!

Azért dolgozom, hogy akik hozzám fordulnak, a párkapcsolati tanácsadáson ezt megtapasztalják!

 

"Az iránymutatása, a problémánkhoz kapcsolódó, pontosan feltett kérdéseire adott válaszaink arra hívták fel a figyelmünket, hogy a házaságunkban mi ketten vagyunk a legfontosabbak. Mi erről felejtkeztünk el. Az Ön segítségével, tudásával újra fel tudtuk fedezni, hogy miért választottuk egymást, miért szerettünk élni ebben a házasságban. A kérdés ma már nem kérdés, tudjuk, hogy mit szeretünk a másikban és miért vele akarunk kapcsolatban lenni. A hármasban folytatott beszélgetések következményeként változtunk, változtattunk a kapcsolatunkon, és a változást mindketten el is fogadtuk. Ez a változás jó! Hiszen enélkül most mi nem lennénk együtt! Kifejezetten örülünk mindketten, hogy megtaláltuk Önt, és az Ön segítségével tovább folytatjuk a közös életünket! Igazán hálásak vagyunk ezért! Köszönjük" Zsuzsanna és ZoltánGyakori párkapcsolati konfliktushelyzetek, amelyek megoldásában bizalommal fordulhatsz hozzám a pároddal:


– Szexuális élet megromlása
– Bizalomvesztés
– Félelem az elköteleződéstől
- Hazugságok, füllentések
– Kommunikációs nehézségek
– Megbocsátás
– Érzelmi sérülések
– Kölcsönös tisztelet hiánya
– Cikizés, gúnyolódás, minősítés, túlzott kritika
– Önbizalomhiány a párkapcsolatban
– Féltékenység
– Hűtlenség, megcsalás
– Pornográfia, eltérő szexuális igények
– Anyós/após problémák
– Házimunkák, feladatok, rend/rendetlenség
– Világnézetbeli különbségek
– Anyagi kérdések
– Gyermeknevelési kérdések"A férjemmel úgy éreztük, hogy ez már tényleg az utolsó pillanat, amikor rendbe lehet hozni a párkapcsolatunkat. Utolsó esélyt adtunk magunknak. Még akkor is, ha végül kiderül, nem illünk egymáshoz és jobb lesz, ha elválunk. Az életünk folyamán tapasztaltak miatt elég szkeptikusan álltunk a párkapcsolati tanácsadáshoz. Megdöbbentő volt hallgatni, hogy egy külső szemlélő milyen jól láthatja egy számára idegen pár életét és annak problémáit. A gyakorlati tanácsok mellett nem csak azt tudtuk meg, hogyan tudunk egymáshoz visszatalálni, hanem azt is, hogy egyénileg az életünket miként lehet tartalmasabbá tenni! Köszönjük Zsoltnak!" ZitakapcsolatOnline párkapcsolati tréning