Párkapcsolati tanácsadás

“És nekem nem volt a feleségemre napi, rohadék, igazi 10 percem, hogy mindent félretoltam volna. Tizenöt-tizenhat éven keresztül ez elforgácsolódott a mindennapokból, pedig elképesztően fontos és hiányzott” (N. Péter)

Téblábolsz a kapcsolatodban?

Egyre kevésbé bízol a párodban?
Több a hangos szó, mint az ölelés?
Szégyelled a párkapcsolatod?
Már a szex sem a régi?
Inkább egymás szobrászai lettetek és már azt sem tudjátok, kik vagytok valójában? Újra férfi és nő akartok lenni?

Lehet, hogy eddig elrontottad, nem tudtál a partneredre hangolódni, vagy a párod volt veled türelmetlen, ellenséges. De most itt vagy és ez a legfontosabb. Az első lépést már megtetted.

Konfliktushelyzetek,

amelyek megoldásában bizalommal fordulhatsz hozzám a pároddal

• Bizalomvesztés
• Megcsalás, hűtlenség
• Kommunikációs problémák, állandó veszekedések
• Gyermek születése utáni konfliktusok
• Félelem az elköteleződéstől
• Hazugságok, füllentések, kimagyarázások
• Őszinte kommunikáció hiánya
• Megbocsátás hiánya
• Kölcsönös tisztelet hiánya
• Önbizalomhiány a párkapcsolatban

• Féltékenység
• Válás előtt, közben vagy válás után – hogyan tovább?
• Elérő szexuális igények miatti konfliktusok
• Pornográfia hatása a párkapcsolatra
• Anyós/após problémák
• Cikizés, gúnyolódás, minősítés, túlzott kritika
• Házimunkák, feladatok, rend/rendetlenség miatti konfliktusok
• Világnézetbeli különbségek
• Eltérő gondolkodás a pénz kezelésével kapcsolatban

A párkapcsolati tanácsadás

akkor eredményes, ha érzed, hogy itt a helyed, erre van szükséged, és különben is, van valami varázslatos hangulata az egésznek.

Ha olyan párkapcsolati tanácsadót, mediátort keresel, aki néhány ezer forintért tuti módszereket kínál, és tudja, hogyan lehet minden párkapcsolatot azonnal, befektetett munka nélkül megmenteni, akkor ez nem én vagyok.

Ha viszont higgadt, egymásra odafigyelő, kifejezetten a párkapcsolatodra épülő párkapcsolati konzultációra vágysz, és nem sablonszerű megoldásokat keresel, akkor jó helyen jársz.

A párkapcsolati tanácsadás és ez a honlap is neked, rólad, a párkapcsolatodról szól.

Ha bizalmat szavaztál a pároddal együtt nekem, várom megkeresésed – akár most is.

Miért jó egy jó párkapcsolat?

Biztosan láttál már olyan párokat, akiknek – közhely, de igaz – ragyogott a boldogságtól az arcuk és úgy tűnt, az idő nem fogott rajtuk.

… és persze biztosan láttál már olyat is, ahol két ember fakó arccal bántja, cikizi egymást, állandóan azzal fenyegetőznek, hogy ha így megy tovább, akkor elválnak. Egyedül a gyerekek és az anyagiak, vagy más kényszerítő körülmény miatt vannak még együtt.
Micsoda különbség van párkapcsolat és párkapcsolat között.
És micsoda különbség van mély és felszínes kapcsolat között.

Mint párkapcsolati mediátor azért dolgozom, hogy ne csak álmodozz, hanem olyan párkapcsolatban élj a pároddal, ahol otthon érzed magad! Ahol a problémák nem legyőzhetetlen akadályok, hanem közösen megoldandó feladatok, szívbemarkoló, sértő, megalázó veszekedések nélkül.

BEJELENTKEZÉS PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁSRA

All-focus
quote-icon

Az iránymutatása, a problémánkhoz kapcsolódó, pontosan feltett kérdéseire adott válaszaink arra hívták fel a figyelmünket, hogy a házasságunkban mi ketten vagyunk a legfontosabbak. Mi erről felejtkeztünk el. Az Ön segítségével, tudásával újra fel tudtuk fedezni, hogy miért választottuk egymást, miért szerettünk élni ebben a házasságban. A kérdés ma már nem kérdés, tudjuk, hogy mit szeretünk a másikban és miért vele akarunk kapcsolatban lenni. A hármasban folytatott beszélgetések következményeként változtunk, változtattunk a kapcsolatunkon, és a változást mindketten el is fogadtuk. Ez a változás jó! Hiszen enélkül most mi nem lennénk együtt! Kifejezetten örülünk mindketten, hogy megtaláltuk Önt, és az Ön segítségével tovább folytatjuk a közös életünket! Igazán hálásak vagyunk ezért! Köszönjük! (Zsuzsanna és Zoltán)

quote-icon

"Szakítás utáni újrakezdés okán kerestük fel Zsoltot, hogy segítséget kérjünk ahhoz, hogy új alapokra tudjuk építeni a kapcsolatunkat. Nem akartuk ugyanazokat a hibákat elkövetni. Mindamellett, hogy sokat beszélgetünk egymással, Zsolt belekérdezett olyan alap problémákba, amiket magunktól valószínűleg sosem hoztunk volna elő. Talán pont ezért is, kezdetben fenntartásokkal érkeztünk a terápiára. Azonban azt kell mondjam, hogy nagyon kellemes csalódással jöttünk el. Fájdalmas volt, de ide tökéletesen illik az, hogy a rosszul összeforrt csontot újra el kell törni, hogy jól tudjon működni."
(Szandra és Laci)

Amikor azt mondod a párodnak, hogy szeretlek, szükségem van rád,​

jó, hogy itt vagy, fontos vagy nekem”, olyankor megteremted számára a biztonságot.
Érzi, hogy ő fontos és szükség van rá. Szerethető és ebből merítve szeretni tud.

Ha azt mondod, hogy “hagyj békén, nem látod, hogy mást csinálok, hülye vagy, bunkó vagy, menj a fenébe, hogy lehetsz ilyen idióta, utállak”, akkor azt fejezed ki, hogy nem szerethető.
Nincs rá szükség, nélküle is menne tovább az élet.

Szavainkkal teremtünk vagy pusztítunk.
Végül – figyeld meg – nem a kimondott szavakra emlékezünk, hanem az eredményre.
Az érzésre, ami ezzel jár.

Teremthetsz boldog, biztonságos kapcsolatot vagy magát a poklot is a földre hozhatod.
Mindig te döntesz!

3+1 indok,

3+1 indok, amiért a legtöbb férfi
nem akar párkapcsolati tanácsadásra menni!

"A férjemmel úgy éreztük, hogy ez már tényleg az utolsó pillanat, amikor rendbe lehet hozni a párkapcsolatunkat. Utolsó esélyt adtunk magunknak. Még akkor is, ha végül kiderül, nem illünk egymáshoz és jobb lesz, ha elválunk. Az életünk folyamán tapasztaltak miatt elég szkeptikusan álltunk a párkapcsolati tanácsadáshoz. Megdöbbentő volt hallgatni, hogy egy külső szemlélő milyen jól láthatja egy számára idegen pár életét és annak problémáit. A gyakorlati tanácsok mellett nem csak azt tudtuk meg, hogyan tudunk egymáshoz visszatalálni, hanem azt is, hogy egyénileg az életünket miként lehet tartalmasabbá tenni! Köszönjük Zsoltnak!" (Zita)

Párok történetei,

akik párkapcsolati konfliktusaik miatt
nem tudtak aludni – de ma már nyugodtak az éjszakáik

Aranyos Zsolt
párkapcsolati mediátor vagyok,

és azért dolgozom, hogy a párkapcsolatod inkább irigyeljék, mint kibeszéljék a hátad mögött!