LÁZADÓ SZERETET

December 8., 16.00-tól

Ünnepre készülődve mindig színesebb lesz a világ. Elhisszük, hogy mostantól jobb lesz minden, megváltozunk és a kapcsolatunk is jobb lesz. Fogadalmakat teszünk vagy csakazértis nem fogadunk meg semmit. Aztán, mint ahogyan lenni szokott, alig vagy semmi nem változik. De miért is kellene változni bárminek? Mi van, ha csak félreértjük magunkat, egymást, a párunkat, a családtagjainkat? Mi van, ha egyszerűen csak arról van szó, hogy szeretetre, odafigyelésre, nagy ölelésekre vágyunk, amit nem kapunk meg attól vagy azoktól, akik a legfontosabbak számunkra?

Hát akkor lázadjunk és mondjuk ki, mire van szükségünk, hogy meghalljuk a hangunkat és mások is minket! A Lázadó szeretet rövid önismereti és önértékelési beszélgetés egy minielőadás után. "Kívánj igazi ünnepet" magadnak!

Helyszín: Szentendre, Otthon.Magadnál Központ, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.


Fájdalmaink, mint rejtett erőforrások

- egyéni és párkapcsolati életünkben

 

Közel húsz évvel ezelőtt, egy őszi estén előadást tartottam arról, hogy az Isten mennyire szereti az embert és igyekszik közel kerülni hozzá. Mi pedig sokszor elutasítjuk, mert nem az elképzeléseink szerint történnek a dolgok.


A szavaim utolértek. Két nap múlva a valóságban is átélhettem azt, amiről beszéltem. Egy fiatalember figyelmetlensége miatt balesetben elveszítettem édesanyámat. Ezzel olyan események vették kezdetüket, amelyekre még a legmerészebb álmaimban sem gondoltam. Darabjaira hullott az addigi életem, a világképem, és minden, ami körbevett. Ahogy visszatekintek erre az időre, úgy látom magam, mint aki romok és háborús sérültek között kezd elvérezi. Egyszer valaki megjegyezte: „Sohasem gondoltam volna, hogy sikerül felállnod!”


Valóban. Az út elején nem tudtam, hogy végül a fájdalmaim lesznek a rejtett erőforrásaim. Ahogyan azt sem, hogy később találkozni fogok a feleségemmel, akivel az első beszélgetés után kölcsönösen azt éreztük, hogy már nagyon régről ismerjük egymást.


Ma, egy általunk felépített, kívülről tökéletesnek tűnő világban nehéz fájdalomról, szégyenről, megalázásról beszélni. Szeretnénk a legjobb benyomást kelteni. Önéletrajzunk azt sugallja, hogy milyen kreatívak, kiegyensúlyozottak és energikusak vagyunk. A magány csendjében vagy a párkapcsolat zűrzavarában azonban továbbra is vergődünk. Végül belemegyünk rengeteg előnytelen helyzetbe, hogy túléljük önmagunkat.


Sokan azért is szenvednek, mert nem tudják, hogyan lehet megbocsátani maguknak és másoknak. Így olyan terheket cipelnek feleslegesen, ami beteggé teszi a testüket és lelküket.


Ezen a napon arról beszélgetünk, hogy a fájdalmainkból hogyan tudunk erőt nyerni, hogyan tudjuk magunk mellé állítani és nem önmagunk ellen fordítani.

"Az igazi pozitív gondolkodás nem az, hogy nincsen fájdalom, hanem az, hogy van, de el tudom fogadni!" (Brené Brown)


Meggyőződésem: az életben semmi sem történik csak úgy, véletlenül.
(Ma már látom magam előtt édesanyám büszke mosolyát, amiért nem adtam fel.)


Ha találkozunk, szerintem az sem lesz véletlen…

 

Belépő: 5000 Ft

Helyszín: Szentendre, Otthon.Magadnál Központ, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.

Jelentkezni email-ben lehet: info@parkapcsolatban.com

(A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! A helyszínen nincs lehetőség belépő vásárlására!)

Ha november 20-ig jelentkezel, akkor csak 4000 Ft.

A csoport minimum 6-8 fős létszámmal jön létre.

 


 

Párkapcsolati dinkaságok útvesztőjében

Csoportos tréning (6-12 fő)

"Elszúrtam! Már megint hülye volt! Folyamatosan cikiz, bánt, megaláz. Nem értem, miért csinálja? Elegem van belőle, unom, hogy ezerszer kell elmondani és nem fogja fel! Már megint elmaradt a szex! Hetek, hónapok óta ez van! Képtelen időt szánni rám! Nem figyel arra, amit mondok! Alig szól hozzám. Nem vagyok fontos a számára! Megcsalt! Miért tette ezt velem?"

Ismerős mondatok? Esetleg tudnád folytatni?
Akkor kérlek, hogy folytasd, de most ne magadban!

Ne nyomd el a fájdalmaid, amiket a párkapcsolatodban élsz meg. És ne gondold azt, hogy egyedül vagy a problémáiddal. Hozzád hasonlóan sokan érzik magukat rosszul a párkapcsolatukban, de félnek vagy szégyellnek róla beszélni. Vagy már belefásultak és nem akarnak panaszkodni. Egy diszkrét, biztonságos, érzelmekben gazdag környezetet szeretnék biztosítani azok számára, akik nyitottan beszélgetnének párkapcsolati problémáikról. A legtöbb párkapcsolati probléma méregfoga, ha nem tudjuk, miért viselkedünk bizonyos helyzetekben eltérően, egymás számára bántósan, sértően.

Gyere, ha érdekelnek a párkapcsolati dinkaságok, és szeretnéd megtalálni a sokszor embert próbáló élethelyzetekből való kivezető utat.

Jelentkezéseddel együtt bátran küldd el emailben a kérdéseid, amikre válaszokat szeretnél kapni!

Jelentkezni emailben lehet (a helyszínen, az előadás előtt erre már nem lesz lehetőség) info@parkapcsolatban.com
A beszélgetést vezeti: Aranyos Zsolt párkapcsolati mediátor, családi életre nevelő
A csoport minimum 6 fő, maximum 12 fős létszámmal jön létre. amit ketten együtt csináltok."

KÖVETKEZŐ IDŐPONT SZERVEZÉS ALATT.

Amennyiben szeretnél résztvenni a következő programon, megkérlek, hogy küldd el üzenetben.

ÉRTESÜLJ IDŐBEN A PROGRAMOKRÓL!
Iratkozz fel a hírlevélre!
KÉRDEZNÉL?