Megjelent az új E-BOOK!
ARANYOS ZSOLT: SZABADON SZERETNI

Gondolatok az életről, szeretetről, párkapcsolatról, megbocsátásról, hűségről, elmúlásról

"Meggyőződésem, hogy egy párkapcsolatban akkor lehet boldog két ember, ha szabadon szeretik egymást. Ahol nem kitalált törvényszerűségek, nem az egyik vagy másik által kierőszakolt „kell”, „kötelező”, „így kell, így illik viselkedni” mondatok kötik össze a férfit és a nőt.

A férfi erőt, biztonságot adhat, miközben a nő szeretetével, az otthonnal kapcsolatos „látomásai” segítségével melegséget áraszthat. Csodálatos összhang, mint amikor a zenekar egyszerre játszik egy gyönyörűen megkomponált szimfóniát.

Harc ott van, ahol hadat üzennek egymásnak. Békét ott kötnek, ahol előtte háborúztak. Szeretet ott van, ahol soha nem akartak küzdeni egymással.

A férfi értelmetlen nő nélkül és a nő sem nyer értelmet a férfi nélkül. Egy férfi soha nem lehet férfi nő nélkül, ami fordítva is igaz, a nő férfi nélkül nem tudja, milyen nőnek lenni. Ha azt adjuk egymásnak, amit ajándékba kaptunk, amivel rendelkezünk, és erre a párunk kíváncsi, érdeklődik, valamint szeretné felfedezni a „megbújó titkokat”, akkor egy életen át tartó kaland veszi kezdetét. Aki viszont szobrászként érkezik egy kapcsolatba, az mindig faragni akar a másikból, aminek végeredménye, hogy végül a párja sem ismer magára.

Szeretném, ha te is szabadon szeretnél és felszabadultan élveznéd a pároddal mindazt, amit ketten együtt csináltok."

 AJÁNDÉK

Ez az én ünnepi ajándékkönyvem neked, hogy Te is "szabadon szeretve" köszöntsd a pároddal a Karácsonyt és a 2019. évet!


Ha szeretnéd elolvasni, iratkozz fel és máris küldöm a könyvet - természetesen díjtalanul!


Adatkezelési nyilatkozat >