Tök mindegy mit mutat a mérleg: szeretlek!

Ha valakit szeretünk, akkor nem azért maradunk vele, tartunk ki mellette, mert a mérleg évtizedeken át tuti számokat mutat. És nem is azért, mert a zuhanykabinból kilépve még mindig 100 kg alatti testét törli szárazra.

Aki szereti és így kívánja a párját, számára nincsenek döngő léptek. Hihetetlen? Nem létezik ilyen? Csak az azért, mert valaki még nem járt New York-ban, attól még létezhetnek new-york-i utcák, férfiak és nők. A saját hiányos ismeretem és szűkös élményem nem befolyásolja valaminek a valóságtartalmát. Csak azért, mert valaminek a létezését nem tudom elképzelni, attól még létezhet. Csak azért, mert valaki nem tudja elképzelni, hogy egy férfi imádhatja a nőt úgy, ahogy van, attól még imádhatja, kívánhatja.

Ha valaki el akarja hagyni a másikat, akkor mindig talál kifogást, hogy miért lép le.

Akik ragaszkodnak egymáshoz, ők is találnak megfelelő indokot, hogy miért nem akarják elhagyni egymást.
Egyszerűbb ez, mint gondolnánk.

Az elmúlt évek alatt – a párkapcsolati konzultációkon – még nem találkoztam olyan férfival, aki azt mondta volna, hogy a házassága KIZÁRÓLAG azért ment tönkre, mert a felesége felszedett pár kilót és nem tud vele megbarátkozni. Ez ennél összetettebb kérdés!

Amúgy szeretet, elfogadás, türelem, alázat és tisztelet nélkül a feszes popsi és a kockahas sem ér semmit. Sőt, nagy kínnal jár, ha valaki eléri az álomtestet és mégsem érzi azt, hogy elég jó vagy kívánatos.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük